torsdag 22 november 2012

God morgon............

............eller ja det var ju ett tag sedan=)! Vet inte vad det är men e så jkla lat på mornarna. Blir mkt kaffe innan man kommer igång. Enda nytta jag gjort är att släppa ut hästanra men ska väl ge mej ut å mocka snart.
Förra året påbörjade vi en julbock som skulle kläs med granris, men allt stannade av...vet faktiskt inte vfr. Men i år SKA den bli klar. Vågar nog inte sätta den framför stallet bara för då kommer hästarna dö när de får syn på den. Ibland kan minsta lilla pinne va totalt livsfarlig, men stora traktorer och maskiner bryr de sej inte om. Igår va Ullis och red för Nina Fox Stark, och deras mål är visst att hon i januari ska rida medelsvår och till sommaren kommit ännu längre. Vi håller alla tummar.
Idag har Fredrika lovat att städa hos mej. Om ni visste vad skönt det är att komma hem på kvällen och det är fint överallt. Tack Fredrika, du ska veta att detta verkligen uppskattas=)!!!!!! Åh nej, jag skäms inte för att ha städhjälp, vfr ska man göra det. Finns så mkt annat man kan göra i stället, så detta är det bästa som finns.
P.s slänger in en liten vintrig bild.......men lite sugen på snö är jag allt, blir så mkt ljusare då plus att jag tycker det är mysigt. Vad tycker ni???
Ha en bra dag alla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar