söndag 4 november 2012

Söndag 4/11

Godmorgon alla!!!! Idag kommer bli lite av en latsöndag tror jag. Mest det nödvändiga som ska göras... städ, ev lite ommöblering i sovrummet, tvätta......ja ni vet allt det där tråkiga måstena.
Igår hände inte så mkt här på gården. Kände mej inte riktigt kry så gjorde minsta möjliga. Red en liten sväng på Sessan och Ullis på Goldini, mest lite avslaggning efter fredagens hoppning.
Min lille prins i hagen // Primm // e ff inte 100 kry. Är lite från och till. Ibaknd haltar hn, ibland inte. Igår blev det bråk i hagen mellan Goldini och Primm......Primm har aldrig vikit sej och det är alltid han som är kung i hagen, men nu när han inte är riktigt kry så orkar han väl inte stå emot riktigt. Goldini kom i full fart mot primm, han tappade balsanse och ramlade ikull. Prata om att jag blev rädd.
Så idag på morgonen var Primm lite tveksam att gå ut, inte halt men lite stel inne i stallet.
Så när han väl precis skulle gå in i hagen genom grinden, tvärvände han och nästan sprang ner till andra hagen.....................!!!! Undrar hur de tänker, men kan säga att han är en väldigt klok häst!!! Han kände nog att han inte vill ha ngt bråk eller inte orkar så han tog det säkra före det osäkra. Nu går i allafall "gamlingarna", dvs Primm, ChatCha och Teddy för sej och "ungdomarna" Sessan och Goldini för sej. Ja dessa hästar hihi!
Ha en go söndag alla!!!!
Puss till er alla // Primm

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar