tisdag 13 november 2012

Trött.................

...............blir man efter arbetsveckan. Idag är ledig dag och känns som man skulle kunna sova hela dagen.
Igår gick jag upp 03,10 för att vara på jobbet senast kl 04,00!! Ja usch, det var tidigt. Men vi har lovat vissa bussbolag att vi gärna öppnar för dem när de passerar. Detta för en god service mot våra kunder, just bussbolagen.
På kvällen åkte jag tillbaka för att hjälpa till då det skulle komma en del bussar. Kom fram en dam och frågade om vi hade hamburgare m bröd glutenfritt. Hm...hur skulle vi lösa det??? MEN kom då på att i köper ju jättegott och fint bröd från Lysings konditori=)! Om man tog detta som bröd till hamburgaren så kunde vi lösa det. Damen vart så himla glad. Jag funderade och funderade och till slut fick hon även med sej lite bröd hem som provsmak. Hon blev sååååå lycklig, fick en bamsekram av henne. Vilken lycka det är när man kan göra en annan människa riktigt glad. Det är detta som gör at ens jobb känns rikigt kul och härligt.
Idag ska det nog bli städning, tvättning mm.
I eftermiddag kommer en person som ska se om hon kan hjälpa oss med lastningen av Goldini. Han vill ju inte riktigt gå in den rackarn och allt blir så himla krångligt då! Vet inte om han tycker att transporten är jätte läskig men in ska han inte. När han väl kommer på sen så är det inga problem, då står han hur fint som helst under körning.
Ha en go dag alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar